veriga-magazini
Passage - Мъжки Моден Център
начало  |  карта на сайта
Начало Каталог

За фирмата
Верига магазини
Дилъри


Верига магазини

Магазин "Пасаж" се намира в сърцето на главната улица в Пловдив - "Александър Батемберг" 10. Магазинът е разположен на две нива с площ от 400 кв.м. Входът на магазина представлява изложбена зала на моделите, предлагани в магазина.

На първия етаж е обособен магазин за мъжки костюми. Внего нашите консултанти ще Ви предложат както спортно елегантни костюми за абитуриентските балове, така също и класически костюми за делови срещи и официални поводи. Нашите професионални консултанти ще Ви помогнат да направите правилния избор за Вас. На втория етаж са разположени пет обособени магазина. В тях може да намерите целогодишно мъжко връхно облекло, сака, панталони, ризи, пуловери. Един от петте магазина е обособен като аутлет, в който ще намерите разнообразие от предишни колекции.

Вторият ни магазин се намира на ул. "Райко Даскалов" 17 - в долната част на главната улица на град Пловдив, срещу Централни хали. Магазинтът е едно малко бижу, в което можете да намерите всичко за съвременния мъж. Магазин "Омега" Ви очаква.